راسان خبر ایلام/ بازرس کل قضایی استان ایلام با بیان اینکه امنیت، آرامش و اقتدار امروز کشور مرهون جانفشانی‌های دلاوران دوران دفاع مقدس است، گفت: کشوری که از نیروهای مسلح باایمان و پشتیبانی مردم برخوردار باشد، هر دشمنی را به ذلت می‌کشاند.

به گزارش راسان خبر؛ مالک روشنی در نشست بصیرتی و جهاد تبیین که به مناسبت هفته دفاع مقدس برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا اظهار کرد: هفته دفاع مقدس یادآور رشادت‌های قهرمانانی است که با ایثار جان و مال خود، عظمت و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی را تثبیت کردند.

وی با تأکید بر لزوم تکریم ایثارگران در دستگاه‌های اجرایی، افزود: تقدیر از رزمندگان و دلاوران دوران دفاع مقدس باید همواره در اولویت برنامه‌های مدیران قرار داشته باشد تا فرهنگ ایثار و مقاومت در جامعه زنده بماند.

در ادامه این نشست فرمانده اسبق تیپ حضرت امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام و از یادگاران هشت سال دفاع مقدس، با تشریح اهداف استکبار جهانی در قبال کشورهای اسلامی، تصریح کرد: سیاست سلطه‌طلبانه آمریکا در منطقه همواره با هدف دست‌اندازی به منابع سایر کشورها دنبال شده است.

سردار «عبدالله موسی‌بیگی» با اشاره به حمایت گسترده بیش از ۸۰ کشور از رژیم بعث عراق در جریان جنگ تحمیلی، خاطرنشان کرد: ایستادگی ملت ایران در برابر این جبهه جهانی، نشان‌دهنده عظمت انقلاب اسلامی است. امروز نیز رمز تداوم امنیت و اقتدار پایدار کشور، حفظ همین روحیه انقلابی و هوشیاری در برابر توطئه‌های دشمنان است.

در پایان این مراسم، بازرس کل قضایی استان ایلام با اهدای لوح سپاس، از سال‌ها مجاهدت و ایثارگری سردار عبدالله موسی‌بیگی در دوران دفاع مقدس قدردانی کرد.

کد خبر /۱۱۷۲۵۹

  • نویسنده : زهرا کوثری