راسان خبر ایلام/ مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان ایلام از مشارکت فعال ۵۰۰ نفر از کادر پرستاری استان در طرح «اکرام ایتام» خبر داد و گفت: کمک‌های حامیان نیکوکار به ایتام استان در هفت ماهه نخست امسال به بیش از ۶۰ میلیارد تومان رسید.

به گزارش راسان خبر؛ ناصر مرادی پویانی ضمن تجلیل از کادر درمان استان، اظهار کرد: در راستای حمایت از کودکان یتیم و نیازمند، ۵۰۰ پرستار از کادر درمان استان ایلام با روحیه‌ای خیرخواهانه در طرح «اکرام ایتام» مشارکت فعال دارند.

وی با بیان اینکه این مشارکت از سوی کادر پرستاری که خود از اقشار متوسط جامعه محسوب می‌شوند، بسیار ارزشمند است، افزود: این حرکت نمادین نشان‌دهنده همبستگی عمیق جامعه پزشکی و پرستاری ایلام با کودکان آسیب‌پذیر است.

مدیرکل کمیته امداد استان ایلام اعلام کرد: حامیان نیکوکار از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۶۰ میلیارد تومان به کودکان تحت حمایت در این استان کمک کرده‌اند.

مرادی پویانی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۳۸ هزار حامی از اییام استان حمایت می‌کنند، افزود: با توجه به روند مثبت مشارکت‌ها، پیش‌بینی می‌شود میزان کل کمک‌های حامیان تا پایان سال جاری به بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان برسد که این امر می‌تواند تحول بزرگی در کیفیت زندگی کودکان ایلامی ایجاد کند.

کد خبر /۱۱۷۶۸۷

  • نویسنده : سمیه آذرمهر