ایلام-مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان ایلام گفت: ورود تورهای گردشگری به شهرهای قرمز و نارنجی استان ممنوع است.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری راسان خبر از ایلام_ عبدالمالک شنبهزاده ظهر دو شنبه ۹ فروردین در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به وضعیت قرمز و نارنجی شهرهای دهلران و آبدانان، ورود تورهای گردشگری به این شهرستانها ممنوع است.
وی افزود: برپایی چادر بهطور کامل در تمامی مناطق تفریحی و گردشگری در شهرهای استان ممنوع است و هیچ کمپ اقامتی، مدرسه و مهمانسرای دولتی پذیرای میهمانان نوروزی نخواهد بود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ایلام تصریح کرد: بر اساس ۶۸۶ مورد بازدید نظارتی انجام شده به صورت دستگاهی و تلفیقی از تأسیسات گردشگری استان از تاریخ ۲۷ اسفند ماه گذشته تا ششم فروردین ماه سال جاری، هشت مراکز اقامتی پذیرایی به دلیل خدمات دهی مطلوب به گردشگران نوروزی مورد تشویق واقع شدهاند.
شنبه زاده گفت: ۱۵۲ اخطار کتبی برای مراکز اقامتی برای رعایت نکردن دستورالعملهای بهداشتی ارسال شده است.
شناسه خبر/۵۰۱۱۲
- منبع خبر : میراث فرهنگی و گردشگری، ممنوعیت سفر، مناطق قرمز و نارنجی، استان ایلام
Saturday, 27 September , 2025