ایلام_معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ایلام از چاپ ۹۸ مقاله Q ۱ توسط فرهیختگان دانشگاه ایلام در سال گذشته خبر داد.

به گزارش راسان خبر از ایلام؛ محمدمهدی احمدی روز دوشنبه در آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه ایلام با اشاره به اینکه در سال گذشته ۹۸ مقاله Q ۱ توسط فرهیختگان دانشگاه ایلام به چاپ رسید، اظهار داشت: در بحث شرکت‌های دانش بنیان ۲۰ واحد فناوری جدید در مرکز رشد این دانشگاه پذیرش شد، همچنین در این بازه زمانی (سال ۱۴۰۰) ۲ شرکت دانش بنیان و یک شرکت شتاب دهنده دانش بنیان به دانشگاه ایلام اضافه شده است.

وی افزود: سال گذشته مقالات Q ۱ و Q ۲ دانشگاه ایلام که شامل چارک اول و دوم بوده در مجلات بین المللی به چاپ رسید که این مهم رشد ۳۲ درصدی را در پی داشته است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ایلام گفت: برای اولین بار نیز یکی از واحد‌های فناور به سطح آمادگی فناوری ۸ دست پیدا کرد که این مهم نیز برای دانشگاه ایلام توفیقی بزرگ محسوب می‌شود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ایلام همچنین با بیان اینکه ۲ تفاهم نامه با دانشگاه‌های ایتالیا برای تبادل دانشجو و برگزاری همایش‌های مشترک منعقد شده است ،اظهار کرد: یک تفاهم نامه با استان واسط عراق به منظور برگزاری یک همایش مشترک با عنوان خاورمیانه دروازه تاریخ و تمدن برگزار منعقد شده است.

کد خبر/۷۶۵۴۸

  • نویسنده : سمیه آذرمهر
  • منبع خبر : روابط عمومی