راسان خبر/مدیرکل بحران استانداری ایلام از اماده باش دستگاه‌های امدادرسان و خدمات رسان عضو این ستاد با توجه به پیش بینی‌های هواشناسی مبنی بر بارش شدید باران خبر داد.

به گزارش راسان خبر از ایلام؛ مجید بیگلریان اظهار داشت: در پی هشدار نارنجی هواشناسی در خصوص فعالیت یک سامانه بارشی قوی در سطح استان، به همه دستگاه‌های عضو ستاد بحران در نقاط مختلف اعلام آماده باش شده است.
وی افزود: به همه فرمانداران، بخشداری و دهیاری‌های استان نسبت به اتخاذ تصمیم و برنامه ریزی‌های متناسب با ورود این سامانه قوی بارشی به استان هشدار داده شده است.
مدیرکل بحران استانداری ایلام با اشاره به اقدامات انجام شده در استان برای جلوگیری از حوادث احتمالی ناشی از بارندگی شدید، تصریح کرد: عملیات لایروبی مسیل‌ها و کانال‌های هدایت آب توسط شهرداری‌های شهر‌های مختلف استان انجام گرفته است.
بیگلریان اضافه کرد: دستگاه‌های عضو ستاد بحران از ابتدا تا انتهای فعالیت این سامانه بارشی در استان در حالت آماده باش قرار دارند.
گفتنی است؛ بر اساس پیش بینی هواشناسی استان، از اواخر وقت فردا یکشنبه تا اواخر وقت روز سه شنبه یک سامانه پرقدرت آسمان ایلام را در برمی گیرد و همه مناطق استان را پوشش می‌دهد. این سیستم همراه با رعد وبرق، صاعقه، مه گرفتگی و ورزش باد شدید است.
کد خبر/۸۹۷۳۰
  • نویسنده : سمیه آذرمهر