به گزارش پایگاه خبری راسان خبر از ایلام، سرهنگ رضا همتی زاده رئیس پلیس راه ایلام با بیان اینکه ناوگان عمومی و شرکت های حمل مسافر نقش مهمی در حمل ونقل وسلامت مسافران دارند، گفت: در راستای سلامت عمومی جامعه، ارائه خدمات به مسافران کرونایی توسط شرکت های حمل مسافر ایلام ممنوع است. وی افزود: […]
به گزارش پایگاه خبری راسان خبر از ایلام، سرهنگ رضا همتی زاده رئیس پلیس راه ایلام با بیان اینکه ناوگان عمومی و شرکت های حمل مسافر نقش مهمی در حمل ونقل وسلامت مسافران دارند، گفت: در راستای سلامت عمومی جامعه، ارائه خدمات به مسافران کرونایی توسط شرکت های حمل مسافر ایلام ممنوع است.
وی افزود: کلیه شرکت های حمل مسافر موظفند در راستای صیانت و سلامت مردم ، قبل از صدور بلیط برای مسافران، وضعیت تست کرونا آنها از سامانه ” سروا ” استعلام کنند، و در صورت ابتلا به این بیماری، از ارائه خدمات به چنین مسافرانی خودداری کنند.
رئیس پلیس راه ایلام اظهار داشت: شرکت های حمل و نقل مسافر صرفاً مجاز به تحویل مسافر و صدور صورت وضعیت به رانندگانی هستند که دارای صلاحیت و مورد وثوق شرکت بوده و وسیله نقلیه آنها از نظر فنی و ایمنی کاملا سالم باشد و هیچگونه نقص فنی در سامانه کنترلی و راهبری وسیله نقلیه وجود نداشته باشد.
سرهنگ همتی زاده ادامه داد: در صورتی که شرکت های تعاونی مسافری برخلاف قوانین و مقررات حمل مسافر، صورت وضعیت صادر کنند به کمیسیون ماده ۱۲ آیین نامه اجرایی تبصره ۱ ماده ۳۱ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی و همچنین در صورت عدم رعایت ضوابط توسط رانندگان ناوگان عمومی مسافربری به کمیسیون موضوع ماده ۱۱ همین قانون به سازمان راهداری معرفی می شوند.
وی گفت: حمل و نقل مسافر توسط خودروهای شخصی در پایانه های مرزی مهران ممنوع بوده و در صورت مشاهده، پلیس برابر مقررات با راننده های خاطی رفتار می کند .
همتی زاده با تقدیر و تشکر از فعالیت های مدیر پایانه مرزی شهید سلیمانی به دلیل ساماندهی و انضباط بخشی در حوزه خدمات دهی به مسافران ،گفت: می طلبد شرکت های حمل و نقل مسافر از ارائه خدمات به رانندگان فاقد مدارک خودداری کنند.
کد خبر/۴۸۴۶۵
Sunday, 28 September , 2025