ایلام_مدیرکل استاندار ایلام گفت: تولیدکنندگان موظف هستند برای تولید زولبیا و بامیه از روغنهای خوراکی دارای نشان استاندارد و مخصوص سرخ کردن که در مقابل حرارت دارای مقاومت بالایی است، استفاده کنند.
به گزارش خبرنگار راسان خبر از ایلام؛ مهناز همتی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر اظهار کرد: با آغاز ماه مبارک رمضان و به دلیل حساسیت مصرف کالاها به خصوص در شرایط بحرانی شیوع ویروس کرونا، در حوزه صنایع غذایی، طرح بازرسی و کنترل بازار حالت ویژه و ضربتی پیدا میکند و با اجرای این طرح از طریق #آزمونها و کنترلهایی که بر روی کالاهای مصرفی و مورد نیاز شهروندان صورت میگیرد از رسیدن مواد غذایی، سالم بهداشتی و با کیفیت به دست روزه داران اطمینان حاصل میشود.
وی افزود: در اجرای این طرح انواع کالاهای پرمصرف از جمله کشک مایع، شیرپاستوریزه و استرلیزه، قند، شکر، چای سیاه، پنیرلاکتیکی، پنیر خامهای، مایع، ژل ظرفشویی و سدیم هیپوکلریت از سوی تیمهای نظارتی استاندارد مورد بازرسی قرار میگیرند.
مدیرکل استاندار ایلام با اشاره به افزایش میزان مصرف زولبیا و بامیه در این ماه ضمن هشدار نسبت به تولید غیراستاندارد این محصول، گفت: تولیدکنندگان موظف هستند برای تولید این محصول از روغنهای خوراکی دارای نشان استاندارد و مخصوص سرخ کردن که در مقابل حرارت دارای مقاومت بالایی است، استفاده کنند.
همتی از بازرسی مستمر ترازوهای مورد استفاده اصناف در این استان خبر داد و گفت: به دلیل تولید و عرضه بیشتر کالاهای مصرفی، کنترل و آزمون ترازوهای مورد استفاده در مراکز عرضه و فروش این کالاها با جدیت بیشتری در دستور کار این اداره کل قرار دارد و به طور دوره ای و مستمر این مراکز مورد پایش و سنجش قرار میگیرند.
کد خبر/۶۵۴۰۲
Wednesday, 5 February , 2025