راسان خبر/مدیر امور آبفای شهر ایلام گفت: خط انتقال ورودی آب شهر ایلام از طرف هفت چشمه اصلاح و در مدار بهره برداری قرار گرفت.

به گزارش راسان خبر از ایلام؛ فتح‌الله محمدی روز شنبه با اعلام این خبر اظهار داشت: در راستای پایدار نمودن آب شرب شهر ایلام، ۱۲۰ متر از خط انتقال چاه هفت چشمه که دچار پوسیدگی شده بود توسط پرسنل بهره‌برداری آبفای شهرستان ایلام تعمیر و مورد بهره برداری قرار گرفت.

وی افزود: اجرای عملیات حفاری و تعویض شبکه از ساعت ۱۶ روز پنجشنبه شروع و تا ساعت چهار صبح روز جمعه ادامه داشت.

مدیر امور آبفای شهر ایلام گفت: این مهم با اقدامات پرسنل زحمتکش آبفای شهرستان انجام گرفت.

فرماندار ایلام نیز در حین اجرای تعویض شبکه گفت: با توجه به عملیات روکش آسفالت روستای هفت چشمه، در قسمتی از مسیر به دلیل فرسودگی، شبکه نیاز به تعمیر داشت که در کمترین زمان ممکن، در راستای رفاه حال شهروندان گرامی و ایجاد آب پایدار در شبکه آب شهری، با اقدام جهادی پرسنل زحمتکش آبفای شهرستان صورت گرفت.

نادری در ادامه از شهروندان خواست الگوی مصرف را رعایت تا تابستان امسال با مشکل کمبود آب مواجه نباشیم.

کد خبر/۸۴۱۳۹

  • نویسنده : سمیه آذرمهر