ایلام_فرمانده انتظامی استان ایلام با بیان اینکه عاملان تیراندازی طایفه ای دهلران دستگیر شدند، گفت: ۱۱ قبضه سلاح غیر مجاز کشف و ۱۴ نفر دستگیر شدند. 

به گزارش راسان خبر از ایلام؛ سردار دلاور القاصی مهر اظهار داشت: در جریان درگیری طایفه ای منظقه دهلران و تیراندازی توسط افرادی هنجار شکن، سناسائی و دستگیری عامل یا عاملان ،بصورت ویژه در دستور کار تیم عملیاتی پلیس این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: مأموران انتظامی شهرستان دهلران با رصد اطلاعاتی و انجام یکسری اقدامات تخصصی، افراد هنجار شکن و مخلان نظم عمومی را شناسایی و پس از هماهنگی با مرجع قضایی، تعداد ۱۴ نفر از آنان را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی استان با اشاره به اینکه در جریان این درگیری طایفه ای، تعداد ۱۱ قبضه سلاح غیر مجاز کشف شد، گفت: متهمان پس از تشکیل پرونده و معرفی به مرجع قضایی با قرار مناسب روانه زندان شدند.

سردار القاصی مهر، درپایان خاطرنشان کرد : پلیس با کسانی که نظم و آرامش عمومی را خدشه دار و باعث ایجاد رعب و وحشت در بین شهروندان شوند، قاطعانه برخورد می کند و اجازه قدرت نمایی و به مخاطره انداختن امنیت مردم را نخواهد داد.

شناسه خبر/۶۰۳۶۳