ایلام_در آیینی با حضور مسوولان استانی در محل روستای حسین آباد، بخش سیوان از توابع شهرستان ایلام، عملیات فاز سوم مسکن مددجویان کمیته امداد ایلام با کلنگ زنی ۷۰ واحد مسکونی آغاز شد.
به گزارش راسان خبر از ایلام؛ فرمانده سپاه استان ایلام در این آیین گفت: کمیته امداد و سپاه در زمینه محرومیت زدایی از مناطق محروم همکاری بسیار خوبی داشته اند و این پروژه نیز با موفقیت در زمان تعیین شده انجام خواهد شد.
سردار شاکرمی افزود: در فاز اول و دوم ساخت مسکن مددجویان کمیته امداد با همکاری مشترک سپاه و کمیته امداد ۶۳۱ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد ساخته و تحویل شده است.
مدیر تأمین مسکن و امور مهندسی ساختمان کمیته امداد استان نیز در آیین گفت: در فاز سوم ساخت این واحدهای مسکونی ۷۰ واحد مسکونی به متراژ هر واحد ۵۰ متر برای مددجویان فاقد مسکن مناطق روستایی استان ساخته می شود.
زینی وند افزود: با برنامه ریزی صورت گرفته این واحدهای مسکونی تا مهرماه آینده تکمیل و واگذار می شوند.
کد خبر/۶۲۹۲۸
Saturday, 27 September , 2025