راسان خبر ایلام/مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی ایلام از کاهش پیشپرداخت زمین از سی درصد به ۱٠ درصد تا پایان مهر ماه جاری خبر داد.
به گزارش راسان خبر به نقل از روابط عمومی؛ علی نادری با اعلام این خبر اظهار داشت: این مهم در راستای حمایت از سرمایهگذاران و تسهیل فرآیند سرمایهگذاری انجام می شود.
وی افزود: علیرغم موعد افزایش قیمت در پایان شهریورماه و تعیین قیمت جدید برای ششماهه دوم سال ۱۴۰۴، بر اساس مصوبه هیأتمدیره سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، قیمت حق بهرهبرداری ششماهه اول تمدید شد.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی ایلام عنوان کرد: بر این اساس میزان پیشپرداخت قراردادها از ۳۰ درصد به ۱۰ درصد کاهش یافت. این فرصت ویژه تا پایان مهرماه ادامه دارد.
نادری در پایان، از متقاضیان واگذاری زمین در شهرکها و نواحی صنعتی خواست جهت انجام مراحل تخصیص زمین، در اسرع وقت به شرکت شهرکهای صنعتی استان مراجعه کنند.
کد خبر /۱۰۸۸۹۸
- نویسنده : سمیه آذرمهر
Friday, 26 September , 2025