راسان خبر/مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر ایلام گفت: ارائه خدمات بیمه اجتماعی علاوه بر کاهش فقر سبب بهبود زیر ساخت های اقتصادی و به تبع توسعه بخش کشاورزی، روستایی و عشایر می شود.

محمد قیصر زاده در گفت و گو با خبرنگار راسان خبر از ایلام، اظهار داشت: این صندوق از سال ۱۳۸۶ تاسیس و جمعیت بیمه شده استان ۴۷ هزار و ۲ هزار و ۳۰۰ خانوار مستمری بگیر و از مزایای صندوق برخوردار می باشند.

وی افزود: مهمترین اهداف فعالیت صندوق بیمه اجتماعی جلوگیری از مهاجرت بی رویه روستاییان به شهرها، کاهش اختلاف طبقاتی و بالابردن سطح زندگی روستاییان و عشایر، تامین امنیت اجتماعی و باز توزیع عادلانه درامد می باشد.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر ایلام گفت: صندوق بیمه اجتماعی بر اساس اصول و دستورالعمل و جامعه هدف ۸ سطح برای پرداخت بیمه معین که کمترین آن سطح یک با مبلغ ۹۶۰ هزار تومان و آخرین سطح هشت با مبلغ ۳ میلیون و۹۰۰ به صورت سالیانه از مزایای صندوق برخوردار می شوند.

قیصر زاده ادامه داد: تاکنون ۴ هزار و ۳۰۰ نفر در طرح بیمه رایگان مادران غیر شاغل دارای سه فرزند و بیشتر ساکن در مناطق روستایی و عشایری در استان ثبت نام کردند.

وی بیان داشت: از مجموع این مادران، یک هزار ۹۵۰ نفر در سامانه ثبت احوال و از طریق صندوق مرکز تایید واین افراد تا ۲۱ مردادماه سال جاری فرصت دارند جهت تکمیل ثبت نام به دفاتر کارگزاری های که پیامک برای آنها ارسال شده مراجعه کنند.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر ایلام عنوان کرد: در خصوص مادران غیر شاغل دارای سه فرزند و بیشتر ساکن مناطق روستایی و عشایری ۱۰۰ درصد حق بیمه توسط دولت پرداخت می‌شود.

وی یادآور شد: در این مرحله مادرانی که فرزند سوم و بالاتر آنان بعد از تاریخ ۰۱/‏۰۱/‏۱۳۹۶‬ متولد شده باشند می‌توانند با مراجعه به سایت صندوق به نشانی www.roostaa.ir و ورود به بخش ثبت نام مادران روستایی و عشایری (غیر شاغل) و یا مراجعه به ۲۴ دفتر کارگزاری صندوق در سطح استان نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر ایلام گفت: کشاورزان، روستاییان، عشایر، ساکنین شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر، قالیبافان، رانندگان، اعضای سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و شاغلین فصلی، دانشجویان، امدادگران و داوطلبین جمعیت هلال احمر فاقد پوشش بیمه ای، مشمولین این صندوق می باشند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر ۲۴ دفاتر خدماتی در سطح استان وجود دارد که از این تعداد سه کارگزاری در شهرستان ایلام فعال و مابقی در سایر شهرستانها آماده ارایه خدمت می باشند.

قیصرزاده خاطر نشان کرد: دریافت مستمری پیری پس از ۱۵ سال پرداخت حق بیمه و داشتن ۶۵ سال سن امکان پذیر است.

وی در پایان سن ورود به بیمه پردازی و عضویت در صندوق ۱۸ تا ۵۰ سال سن عنوان کرد و گفت: همه شهروندان ایلامی که فاقد پوشش بیمه اجتماعی می باشند می توانند به صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ،روستائیان و عشایر مراجعه و از مزایای صندوق برخوردار شوند.

کد خبر/۹۶۷۴۳

  • نویسنده : سمیه آذرمهر