راسان خبر ایلام/ مدیر فرودگاه شهدای ایلام گفت: در راستای توسعه شبکه پروازی و افزایش دسترسی مسافران استان به مقاصد هوایی، شرکت هواپیمایی لاد ایر با هواپیمای MD برای نخستین‌بار پروازهای خود را در مسیر مشهد ـ ایلام ـ مشهد برقرار می‌کند.

به گزارش راسان خبر؛ محمدتقی سلجوقی اظهار داشت: بر اساس برنامه اعلام‌شده، نخستین پرواز این شرکت روز چهارشنبه ۲۸ مردادماه انجام خواهد شد و این پروازها می‌تواند در افزایش ظرفیت جابه‌جایی مسافران و تقویت ارتباط هوایی ایلام با مشهد مقدس مؤثر باشد.

وی با اشاره به اهمیت توسعه شبکه پروازی، افزود: افزایش تعداد پروازها، ورود شرکت‌های هواپیمایی جدید و ایجاد مسیرهای پروازی متنوع، از اولویت‌های فرودگاه شهدای ایلام است و در این زمینه رایزنی و پیگیری برای استمرار و توسعه پروازها ادامه دارد.

مدیر فرودگاه شهدای ایلام همچنین از همکاری شرکت‌های هواپیمایی و مجموعه‌های مرتبط در توسعه پروازهای این فرودگاه قدردانی کرد و افزود: تلاش می‌شود با استفاده از ظرفیت‌های موجود، زمینه ارائه خدمات مطلوب‌تر و افزایش گزینه‌های سفر هوایی برای مردم استان فراهم شود.

کد خبر /۱۱۶۲۰۸

  • نویسنده : سمیه آذرمهر