ایلام_اِلمان شهری ایثار و شهادت در ایلام با حضور رئیس سازمان بسیج مستضعفین رونمایی شد.

به گزارش راسان خبر از ایلام؛ همزمان با کنگره ملی سه هزار شهید استان ایلام و با حضور سردار سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین، سردار حق طلب مسئول سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه و سردار شاکرمی فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام، المان شهری ایثار و شهادت رونمایی شد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین در حاشیه این برنامه گفت: استان ایلام به عنوان یکی از استان‌هایی که مستقیم در دوران دفاع مقدس، درگیر جنگ بود و مردان و زنان باغیرت این دیار جانانه از خاک مقدس جمهوری اسلامی ایران دفاع کردند.

سردار غلامرضا سلیمانی اظهار کرد: توفیق حضور در ایلام با توجه به برگزاری کنگره ملی ۳۰۰۰ شهید والامقام این استان، افتخار بزرگی است.

گفتنی است، این اِلمان در درب ورودی سپاه ناحیه ایلام نصب شده و نشان دهنده مقاومت و ایثار مردمان این دیار است

شاسه خبر/۶۰۰۲۴