راسان خبر ایلام /حضوری که از خیابان‌ها برخاست و پژواک آن فراتر از مرزها شنیده شد. تاریخ سراسر افتخار این دیار به شما بانوان و دختران این سرزمین افتخار خواهد کرد.

این روزها و این شب ها، مادران، بانوان و دختران ایلامی همگام با بانوان سراسر ایران، با گام‌هایی استوار و دل‌هایی سرشار از عزم، در خونخواهی از امام شهیدمان و بیعت با رهبر عالیقدرمان حضرت آیت‌الله امام سید مجتبی خامنه و در محکومیت تجاوزات آمریکایی- صهیونی و دفاع جانانه از اسلام و ایران و وطن، همواره میدان دار تجمعات انقلابی بوده اند و خیابان‌های شهر را به صحنه‌ای از غیرت، شجاعت و بیداری اسلامی بدل کرده اند.

زنانی که حضوری مردانه دارند، این حضور، تنها یک گردهمایی صرف نیست؛ خروشی است از عمق جان، فریاد وطن دوستی، از دل تاریخ که نشان می‌دهد زنان این سرزمین هرگاه در دفاع از اسلام و وطن برخیزند، طوفانی از اراده و ایستادگی برپا می‌ کنند.

همه ما شاهدیم که بانوان ایلامی از همه اقشار و گروه ها و طیف ها در همه میدان ها در این ایام چه حماسه های تاریخی و به یادماندنی خلق کردند.
تاریخ سراسر افتخار این دیار به شما بانوان و دختران این سرزمینم افتخار خواهد کرد.

این موج خروشان و حماسی مادران و دختران سرزمینم، از مرزها گذشته و پژواکش در گوش بانوان و زنان سایر دول جهان پیچیده است؛ تا آنجا که زنان در سایر سرزمین‌های دیگر نیز از سکوت و انفعال فاصله گرفتند و به تجاوزات و جنایات رژیم های فاسد آمریکای جنایتکار و اسرائیل کودک کش در حمایت از ایران اسلامی، زبان اعتراض گشودند.

تا جایی که نمازگزاران خانم مسجد فاتح استانبول ترکیه در اعتراض به سکوت مردان ترکیه ای در تجاوز دشمن آمریکایی صهیونیستی به ایران، از طبقه بالای مسجد بر سر مردان روسری انداختند!

آری، گویی شعله‌ های غیرت اسلامی و شجاعتی که از دل زنان وطن دوست ایلام و ایران زمینم برخاست، چراغی شد برای بیداری دل‌ها و حرکتی برای شکستن دیوارهای خاموشی در سراسر گیتی.

این حماسه، یادآور حقیقتی بزرگ است: هرگاه زنان یک ملت، با ایمان، آگاهی و شجاعت در دفاع از اسلام و دین و حمایت از وطن به میدان بیایند، نه‌تنها سرنوشت جامعه خویش را دگرگون می‌کنند، بلکه الهام‌بخش جهانیان می‌شوند؛ و آن‌گاه است که تاریخ، فصل تازه‌ای از بیداری و ایستادگی اسلامی را به نام آنان رقم می‌زند. ان شاءلله.

زبانم در وصف حضور و حماسه مردانه شما مادران و بانوان قاصر است و می شود کتاب ها از این حماسه ها تدوین و منتشر کرد. درود بر شما بانوان دلیر و بصیر و شجاع و بیدار و وطن دوست سرزمینم. درود بر مادرانی که صبر و ایمان و اسلام را معنا کردند، بر دخترانی که امید را جان بخشیدند، و بر زنانی که با گام‌های استوارشان، غیرت اسلامی و وطن دوستی را دوباره زنده کردند.

گام‌هایتان را می ستاییم و بر آن افتخار می کنیم، عزم‌تان راسخ، و نام‌تان برای همیشه افتخار این سرزمین باد. ان شاءالله

کد خبر /۱۱۲۵۷۵

  • نویسنده : امیر حسین بهرامی