ایلام_سرپرست معاونت سیاسی، اجتماعی و امنیتی استانداری ایلام گفت: نحوه حضور کارمندان در شهرهای نارنجی و قرمز ابلاغ شده است.

به گزارش پایگاه خبری راسان خبر از ایلام، معروف بسطامی اظهار داشت: در شرایط کنونی و بر اساس آخرین مصوبات ستاد ملی کرونا در مناطق نارنجی یک سوم کارمندان مشاغل ضروری و مهم باید به صورت دور کاری کارهای محوله را انجام دهند.

وی تاکید کرد: سایر ادارات هم باید نیمی از کارمندان به صورت دورکاری کارهای خود را انجام دهند.

رییس قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونای ایلام همچنین در خصوص نحوه حضور کارمندان ادارات در مناطق و شهرهای قرمز عنوان کرد: براساس آخرین دستورالعمل ستاد ملی کرونا در این مناطق، در ادارات ارائه دهنده خدمات ضروری حضور کارمندان به نصف کاهش پیدا می‌کند و یک دوم کارمندان باید به صورت دورکار کارهای مربوطه را انجام دهند. البته نحوه دورکاری کارمندان با موافقت مدیر هر قسمت خواهد بود.

شناسه خبر/۵۰۲۹۰