ایلام_مدیرکل راه وشهرسازی استان ایلام از اجرای لایه دوم آسفالت چهارخطه خروجی دهلران به طول ۱۲ کیلومترخبرداد.

به گزارش راسان خبر از ایلام، عبدالله بهادری ظهر امروز در بازدید از محور دهلران-اندیمشک، اظهار داشت: ۹۰ کیلومتراز مسیردهلران به اندیمشک درحوزه استحفاظی استان ایلام قرار دارد که اداره کل راه وشهرسازی استان احداث باند دوم این محور و ارتقای آن به بزرگراه را درقطعات مختلف آغازکرده است.

وی افزود: ۱۲کیلومتر ابتدای این طرح هم اکنون با تکمیل قسمتهای باقیمانده و اجرای لایه دوم آسفالت زیر بارترافیک قرار می گیرد و عملیات اجرایی ۱۸کیلومتر دیگر در ادامه این قطعه نیزبه زودی آغاز می شود.

مدیرکل راه و شهرسازی ایلام گفت: مطالعه قطعه سوم به طول۶۰کیلومتر در محدوده استان ایلام صورت گرفته است.

بهادری ادامه داد: برای شروع احداث این قطعه با شرکت ساخت وتوسعه زیربناهای حمل و نقل کشور رایزنی لازم به انجام رسیده که درصورت تأمین اعتبار عملیات اجرایی آن در چندقطعه درآینده نزدیک شروع خواهد شد.

شناسه خبر/۵۳۰۰۸