راسان خبر ایلام/مدیرکل استاندارد ایلام با اشاره به اینکه ناترازی انرژی به این معناست که به اندازه‌ای که مصرف داریم، تولید انرژی نداریم، گفت: همزمان با این طرح بازرسان استاندارد از ۱۴۳ برچسب انرژی وسیله خانگی واحدهای صنفی استان، بازرسی به عمل آوردند.

به گزارش راسان خبر؛ یادگار محمدی با اشاره به اهمیت نقش مردم در مدیریت مصرف انرژی و حل این مشکل تصریح کرد: توجه به برچسب انرژی در هنگام خرید لوازم برقی، یکی از راه های صرفه جویی در منابع انرژی است.

وی افزود: در نه ماهه امسال برچسب انرژی وسایلی همچون لباسشویی، یخچال، اتوی برقی، فریزر، اجاق گاز، جارو برقی، کولر گازی و … کنترل شد، که از این تعداد بررسی، ۱۴۱ مورد مطابقت برچسب با استاندارد و ۲ مورد جعل رتبه انرژی وسیله خانگی مشاهده شد.

مدیرکل استاندارد ایلام در پایان یادآور شد: همچنین در نه ماهه اول امسال ۱۰ فقره بازرسی از فنی صنایع انرژی بر استان انجام شد.

کد خبر/۱۰۱۲۶۹

  • نویسنده : عبدالرضا آذرمهر