راسان خبر ایلام/مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان ایلام گفت: مطالعات تأمین آب شرب شهرستان‌های ایلام، چوار و مهران از سامانه گرمسیری انجام می‌شود.

به گزارش راسان خبر؛ صادق علیمرادی اظهار کرد: این مطالعات شامل بررسی خط انتقال و سازه‌های مرتبط از جمله ایستگاه پمپاژ، مخازن آب و تصفیه‌خانه خواهد بود.

وی با تأکید بر اینکه تأمین آب شرب شهرستان‌های مهران، چوار و بخشی از نیاز آب شرب شهرستان ایلام از سامانه گرمسیری پیش‌بینی شده است، خاطرنشان کرد: با ورود آب سامانه گرمسیری به استان، انجام مطالعات مرحله ۱ و ۲ برای اجرایی کردن عملیات خط انتقال آب شرب و سازه‌های مرتبط ضروری است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان ایلام تصریح کرد: پس از دستور استاندار ایلام مبنی بر تسریع در پیگیری تأمین اعتبار، توسط سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و شرکت آب منطقه‌ای ایلام، اعتبار مورد نیاز به میزان یکصد میلیارد ریال تأمین شده و مطالعات مذکور توسط شرکت آب منطقه‌ای استان انجام خواهد شد.

علیمرادی یادآور شد: با توجه به اهمیت و اولویت تأمین آب شرب، این پروژه یکی از مهم‌ترین پروژه‌های زیرساختی و زیربنایی استان ایلام محسوب می‌شود که به بهبود وضعیت آب شرب در این شهرستان‌ها کمک خواهد کرد.

کد خبر/۱۰۲۶۶۹

  • نویسنده : سمیه آذرمهر