راسان خبر ایلام/مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی ایلام گفت: طی یکسال گذشته بیش از ۴۸ هزار و ۲۱۰ تن کود شیمیایی در سطح شهرستانهای مختلف استان توزیع شده است.
به گزارش راسان خبر؛ سیامک بیگی اظهار داشت: این اقدام گسترده، با هدف حمایت از کشاورزان استان در جهت افزایش بهرهوری و بهبود تولیدات کشاورزی، صورت گرفت.
وی افزود: در سال جاری روند تأمین و توزیع کود ادامه دارد و تاکنون بیش از ۶ هزار و ۷۹۱ تن کود تأمین و توزیع شده است.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی ایلام عنوان کرد: این روند نشاندهنده تعهد ما به حمایت از کشاورزان و کمک به رشد پایدار کشاورزی در استان است.
بیگی یادآور شد: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان ایلام همواره در تلاش است تا با تأمین به موقع و مناسب کودهای کشاورزی، شرایط مساعدی برای کشاورزان فراهم آورد و در راستای افزایش تولید محصولات کشاورزی و تأمین امنیت غذایی کشور گام بردارد.
کد خبر /۱۰۶۵۵۶
- نویسنده : سمیه آذرمهر
Saturday, 27 September , 2025