راسان خبر ایلام/معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام از حضور فعال و چشمگیر واحدهای نانوایی در جنگ دوازده روزه تقدیر کرد.
به گزارش راسان خبر؛ عباس میرزاد در نشست شورای آرد و نان استان اظهار داشت: با توجه به فعالیت واحدهای نانوایی و بضاقه شدن مسافران از استان تهران در شهرستانها طی دو مرحله آرد مناسبتی به شهرستانهای مختلف اختصاص یافت.
وی افزود: امیدواریم با اصلاح قیمت نان بخش زیادی از مشکلات واحدهای نانوایی برطرف شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام گفت: گشت های مشترک و رصد و پایش مستمر بازرسان و مسئولان از واحدهای نانوایی در این مدت موجب کاهش چشمگیر بسیاری از تخلفات و افزایش رضایتمندی مردم شد.
میرزاد ابراز امیدواری کرد: با تداوم این نظارت ها بتوان بر کیفیت و افزایش رضایت مردم از واحدهای نانوایی افزود.
گفتنی است؛ در این نشست اعضا به بحث و بررسی پیرامون مسایل و مشکلات واحدهای نانوایی و حمل و نقل آرد و همچنین آرد روستایی و عشایری پرداختند.
کد خبر /
- نویسنده : سمیه آذرمهر
Tuesday, 1 July , 2025