راسان خبر ایلام/سرپرست شرکت آب و فاضلاب شهرستان ایلام از رفع کامل شکستگی لوله فاضلاب در محدوده میدان دانش با اجرای بیش از ۴۵ متر شبکه فاضلاب، ساخت ۲ عدد منهول و تلاش مستمر نیروهای فنی این شرکت خبر داد.

به گزارش راسان خبر به نقل از روابط عمومی؛ جلال کمری در این خصوص اظهار داشت: پس از دریافت گزارش شکستگی لوله فاضلاب در میدان دانش، در نخستین گام، مجوز حفاری از شهرداری ایلام اخذ وبلافاصله پس از صدور مجوز، عملیات گودبرداری و حفاری آغاز شد.

وی افزود: با تلاش بی‌وقفه تیم‌های عملیاتی، بیش از ۴۵ متر لوله پلی‌اتیلن فاضلابی با قطر ۲۵۰ میلی‌متر نصب و دو عدد منهول با قطر یک و نیم متر احداث شد و مشکل به‌طور کامل برطرف گردید.

سرپرست شرکت آب و فاضلاب شهرستان ایلام با تأکید بر لزوم نگهداری صحیح از شبکه فاضلاب شهری گفت: از شهروندان درخواست می‌شود از ریختن زباله‌ها، اجسام جامد، روغن‌های مصرف‌شده، مواد شیمیایی و سایر پسماندهای غیرقابل‌تجزیه به داخل شبکه فاضلاب خودداری کنند؛ چرا که این موارد موجب انسداد خطوط، افزایش فشار به شبکه، و در نهایت آسیب جدی به زیرساخت‌های شهری می‌شود.

کد خبر/۱۰۷۵۳۹

  • نویسنده : سمیه آذرمهر