ایلام راسان خبر/مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران ایلام از بهره مندی تمام خانواده های شهدا و جانبازان از حق پرستاری خبر داد.

به گزارش راسان خبر؛ محمد رحیمی در جمع خبرنگاران از یک دستاورد مهم در حوزه خدمت‌رسانی به خانواده‌های معظم شهدا و جانبازان استان خبر داد و اظهار داشت:  بررسی ۵۵۰ پرونده در کمیسیون حق پرستاری خانواده(شامل خانواده های معظم شهدا و جانبازان سرافراز) ظرف دو روز گذشته با حضور پزشکان مرکز و به صورت غیر حضوری به اتمام رسیده است.

وی افزود: این اقدام تاثیر بسیار زیادی روی معیشت این عزیزان خواهد داشت.

مدیرکل بنیاد شهید ایلام با تاکید بر اهمیت این کمیسیون‌ها در رفع مشکلات معیشتی ایثارگران، عنوان کرد: پارسال، سه کمیسیون حق پرستاری با حضور پزشکان مرکز برگزار شد.

رحیمی بیان کرد: علاوه بر تسریع در روند بررسی پرونده‌ها، توانستیم پرونده‌های پشت نوبت حق پرستاری خانواده های معظم شهدا و جانبازان را به صفر برسانیم.

کد خبر /۱۰۸۰۹۷

  • نویسنده : سمیه آذرمهر