راسان خبر ایلام/با صدای جنگنده که هر از گاهی از آسمان ایلام رد می شوند شعارهای مردم بلندتر، مشت ها گره تر و پرچم ایران به اهتراز درمیاید.
با آغاز تجاوز دشمن آمریکایی صهیونی در نهمین روز از ماه مبارک رمضان به خاک کشور و شهادت رهبر معظم انقلاب اسوه صبر و استقامت، تجمعات شبانه مردم به صورت خودجوش شکل گرفت. تجمعاتی که نماد اتحاد و همدلی ملت نام گرفت.
این اجتماعات رفته رفته پرشور و جلوهای عزم راسخ مردم برای ایستادگی در برابر دشمنان شد، دشمنی که حالا از کرده ی خود پشیمان است اما راهی برای بازگشت ندارد و هر روز در باتلاق نادانی خود بیشتر فرو می رود.
دشمن به التماس کردن افتاده اما گوش شنوایی برای شنیدن آن وجود ندارد و نابودی پایگاه های دشمن امریکایی صهیونی در کشورهای عربی حامی آنها و در منطقه شاید تنها راه حل نجات آنها باشد، شاید..
مردم مرزدار استان ایلام از همان ابتدا و همزمان با سراسر کشور، امشب(۱۴ فروردین ماه ۱۴٠۵) در سی و چهارمین شب نیز با حضور در تجمعات مرکز شهر و شهرستان ها و گاها با راهپیمایی، با رهبر جوان انقلاب بیعت کرده و برای دفاع از نظام و انقلاب حاضر به جانفشانی هستند.
از تمامی نسل ها بین تجمع کنندگان دیده می شود، پیر، جوان، کودک، خردسال و حتی نوزاد.. حضور ریش سفیدان و بزرگان به این مراسم شکوه خاصی بخشیده و شب های ماندگاری را در اذهان عمومی جهان به ثبت رسانده است.
با صدای جنگنده که هر از گاهی از آسمان ایلام رد می شوند شعارهای مردم بلندتر، مشت ها گره تر و پرچم ایران به اهتراز درمیاید و این مهم یعنی مردم دل در گروه نظام دارند و دشمنان این را بهتر از هرکسی می دادند.
مردمانی که در جنگ ۸ سال دفاع مقدس جانانه در برابر دشمن بعثی ایستادند و شهدای بسیاری را تقدیم نظام کردند و حالا با حضور در این تجمعات استوار تر از گذشته همان راه را ادامه خواهند داد..
ملت غیور ایران، با شکوه تر از همیشه و تا نابودی کامل دشمن در صحنه بمانید، چیزی به آخر راه نمانده است.
کد خبر /۱۱۲۸۸۵
- نویسنده : سمیه آذرمهر، خبرنگار





Wednesday, 3 June , 2026