راسان خبر ایلام/ مدیرکل آموزش و پرورش ایلام گفت: تداوم آموزش های مجازی که به طولانی تر شدن مدت زمان امتحانات انجامیده در هدایت تحصیلی دانش آموزان تاثیر بسزایی دارد.
به گزارش راسان خبر؛ ایرج زینی وند در نشست ستاد آزمون های این اداره کل اظهار داشت: باید در طراحی سوالات و تمهیدات لازم برای برگزاری امتحانات نهایت دقت به عمل آید که هم سنجش و ارزشیابی استانداردی از وضعیت تحصیلی فراگیران به وجود آید و هم در بازه زمانی مناسب به سرانجام برسد تا فرآیند ثبت نام در پایه های ورودی مقاطع مختلف و هدایت تحصیلی به موقع انجام پذیرد.
وی با برشمردن اهمیت امتحانات پایان سال تحصیلی به ویژه در شرایط جنگی امسال افزود: تداوم آموزش های مجازی که به طولانی تر شدن مدت زمان امتحانات انجامیده در هدایت تحصیلی دانش آموزان تاثیر بسزایی دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش ایلام همچنین به شیوه برگزاری امتحانات پایانی امسال اشاره داشت و گفت: اولین طرح برمبنای برگزاری حضوری آزمون هاست و اگر شرایط به سمت ناپایدار پیش رفت تصمیمات مقتضی اتخاذ خواهد شد.
زینی وند بیان داشت: سلامت آزمونهای آموزش و پرورش آبروی دستگاه تعلیم و تربیت به شمار میرود و برای همین امر باید علاوه بر تمهیدات برگزاری، مدیران حوزه های امتحانی، عوامل اجرایی و ناظران از بهترین و مجربترین همکاران انتخاب شوند که ضریب سلامت امتحانات را تا سرحد ممکن بالا ببریم.
وی ادامه داد: تامین تجهیزات حوزههای برگزاری امتحانات و تصحیح اوراق، استفاده از ظرفیت سرگروه های آموزشی، برنامه ریزی برای ترغیب و تشویق عوامل فعال در اجرای آزمون ها و… از دیگر محورهای صحبت مدیر کل آموزش و پرورش استان در نشست ستاد آزمونها بود.
کد خبر /۱۱۳۰۰۰
- نویسنده : سمیه آذرمهر





Thursday, 4 June , 2026