راسان خبر ایلام/نام نیک این افراد باید در تاریخ باقی بماند؛ آنان که با نیت خیر، با قدم‌هایی استوار، زندگی دوباره‌ای را به جوانی هدیه کردند که سال‌ها پشت دیوارهای بلند فراموشی مانده بود.

در روز ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۵ یکی از تلخ‌ترین و طولانی‌ترین پرونده‌های سال‌های اخیر، سرانجام با همت صلح‌یاران، بزرگان و ریش‌سفیدان ستاد صبر به گره‌گشایی رسید و صفحه‌ای تازه در زندگی جوانی ورق خورد که ۱۷ سال از عمرش را در پشت میله‌های زندان گذرانده بود.

این فرد که تنها ۱۴ سال داشت هنگام وقوع درگیری، به دلیل بی‌کسی، فقر مالی و ناتوانی در پرداخت دیه وارد چرخه بی‌پایان زندان شد. بدهی سنگین یک میلیارد و صد میلیون تومان و آسیب جسمی‌ای که در این مسیر متحمل شد ــ از جمله از دست دادن چشم چپ ــ سال‌ها امید را از او گرفت و جوانی‌اش را در چهاردیواری سرد زندان زیر سایه فراموشی گذراند.

اما امروز، در سن ۳۱ سالگی، با همدلی مردان و زنانی از جنس بزرگی و ایمان، کسانی که با صبر، مروت و گذشت بن‌بست این پرونده را شکستند، او طعم آزادی را چشید. صلح‌یارانی که به معنای واقعی کلمه «گره کور» را پس از هفده‌سال گشودند و نشان دادند هنوز مهربانی زنده است و می‌تواند تقدیر یک انسان را دگرگون کند.در نهایت نیز با همت بزرگان و خیرین ۴۰۰ میلیون تومان فراهم و به شاکی پرداخت شد و شاکی نیز با گذشت از باقی طلب خود رضایت داد.

نام نیک این افراد باید در تاریخ باقی بماند؛ آنان که با نیت خیر، با قلبی پر از انسانیت و با قدم‌هایی استوار، زندگی دوباره‌ای را به جوانی هدیه کردند که سال‌ها پشت دیوارهای بلند فراموشی مانده بود.

معاونت حل اختلاف دادگستری استان ایلام از تلاش و پیگیری های اعضای محترم شعبه ۱ سیار ستاد صبر دادگستری استان ایلام، آقایان: مهدی فیض اللهی، محمد نبی صداقت،محمد حسن کهزادی ،ابراهیم مومن زاده و خانم: صبریه فیض اللهی تقدیر و تشکر به عمل می آورد.

کد خبر /۱۱۳۵۵۵