راسان خبر ایلام/ مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر ایلام گفت: در حال حاضر ۵۳ درصد از جامعه هدف در استان تحت پوشش بیمه روستائیان و عشایر هستند.
به گزارش راسان خبر؛ بهرام کاکاخانی در دیدار با فرماندار ویژه دهلران اظهار داشت: از ۸۷ هزار و ۸۰۰ نفر جامعه هدف در استان ۵۳ درصد آنها تحت پوشش بیمه روستائیان و عشایر هستند.
وی افزود: در شهرستان دهلران نیز ۶هزار و ۹۰۷ نفر تحت پوشش بیمه روستائیان و عشایر قرار دارند.
فرماندار ویژه دهلران نیز در این دیدار به اهمیت بیمه روستائیان و عشایر اشاره و گفت: بهره مندی مردم روستاها و عشایر از این بیمه، فرهنگ سازی و آموزش و اطلاع رسانی مهم است تا مردم بتوانند از مزایای آن مطلع شوند.
مراد یگانه افزود: کارگزاران بیمه روستائیان و عشایر در بخش ها باید با ارتباط با مردم و تشریح اهداف بیمه و اطلاع رسانی و بهره گیری از ظرفیت شوراها و دهیاران در راستای ارتقا تعداد بیمه شدگان اقدام کنند.
وی با اشاره به اینکه دولت در راستای معیشت مردم اقدامات خوبی داشته اظهار کرد:در بیمه روستائیان و عشایر ۷۰ درصد حق بیمه را دولت پرداخت و ۳۰ درصد بر عهده فرد می باشد واین می تواند آینده مالی و معیشت یک خانوار را تامین کند.
کد خبر /۱۱۳۷۴۲
- نویسنده : سمیه آذرمهر





Friday, 5 June , 2026