راسان خبر ایلام/مدیر کل تعزیرات حکومتی ایلام گفت: پس از گزارش پلیس امنیت اقتصادی استان با صدور دستور، واحد صنفی احتکار کننده روغن خودرو در این شهر پلمب شد.
به گزارش راسان خبر به نقل از روابط عمومی؛ فرشید زرگوش اظهار داشت: در راستای مبارزه با اخلال گران و گرانفروشان صبح امروز پنجشنبه ۲۴ اردیبهشت با اقدام به موقع «اتاق عملیات مشترک تعزیرات حکومتی » در حین اجرای طرح نظارتی، یک واحد صنفی عرضه کننده روغن به دلیل ارتکاب تخلف احتکار و نگهداری کالا بر خلاف ضوابط تعیینی توسط پلیس نظارت بر اماکن پلمب شد.
وی افزود: ضمن احترام به صنوف امین و قانونمدار، با توجه به اینکه در شرایط جنگ اقتصادی قرار گرفته ایم،در راستای صیانت از حقوق مصرف کنندگان و بازگشت آرامش به بازار، هشدار میدهیم در صورت گستردگی و فراوانی نگهداری کالا ها بر خلاف ضوابط قانونی از سوی برخی از افراد سودجو، اقدام آنان فراتر از تخلفات صنفی محسوب می شود بنابراین مجازات های سنگین را بدنبال خواهد داشت.
مدیرکل تعزیرات حکومتی ایلام ادامه داد: همچنین به دلیل گستردگی واحد های صنفی درسراسر استان، نیازمند همکاری های همه جانبه مردم و گزارشات شهروندان هستیم تا در کوتاه ترین زمان اقدام مناسب نظارتی بعمل آید.
زرگوش عنوان کرد: شماره تلفن های ۱۳۵ سازمان تعزیرات حکومتی و ۱۲۴ سازمان صمت آماده دریافت اخبار و گزارشات مردمی در حوزه بازار می باشد.
کد خبر/۱۱۳۸۶۰
- نویسنده : سمیه آذرمهر





Wednesday, 3 June , 2026