راسان خبر ایلام/معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد ایلام از ارائه ۶۲ خدمت دندانپزشکی به ۴۰ مددجوی این نهاد در سه‌ماهه گذشته خبر داد و گفت: این خدمات توسط قرارگاه جهادی حاج عبدالله والی و به ارزش یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون ریال انجام شده است

به گزارش راسان خبر؛ عباس محمدزاده اظهار داشت: این خدمات دندانپزشکی توسط قرارگاه جهادی حاج عبدالله والی و با هدف حمایت از مددجویان نیازمند در استان ایلام ارائه شده است.

وی با اشاره به ارزش این خدمات افزود: مجموع ارزش خدمات دندانپزشکی ارائه‌شده، یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون ریال بوده است.

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد ایلام بیان کرد: خدمات انجام‌شده شامل ترمیم، جراحی و عصب‌کشی بوده که برای ۴۰ نفر از مددجویان کمیته امداد استان ایلام در سه‌ماهه گذشته اجرا شده است.

محمد زاده با تقدیر از همکاری مجموعه‌های جهادی در حوزه سلامت، تأکید کرد: ارائه این‌گونه خدمات نقش مهمی در ارتقای سلامت دهان و دندان مددجویان و کاهش بخشی از هزینه‌های درمانی خانواده‌های تحت حمایت دارد.

کد خبر /۱۱۴۲۳۹

  • نویسنده : سمیه آذرمهر