راسان خبر ایلام/شهردار ایلام از تشکیل ۱۵۰ پرونده تخلف ساختمانی در این نهاد خبر داد و گفت: بیش‌تر این پرونده‌ها مربوط به اضافه بنا و تراکم بوده است.

افشین مظفری با اعلام این خبر اظهار کرد: پرونده این تخلف‌ها که از آغاز سال جاری تا کنون ثبت شده است در کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری برای اخذ جریمه یا تخریب بنا تعیین تکلیف خواهد شد.

وی افزود: همچنین ۱۵۰ مورد تخلفات سد معبر مانند تابلو، پرچم ساحلی، راه بند و موارد دیگر از شهر جمع‌آوری شده است.

شهردار ایلام ادامه داد: بیش از یک هزار و ۳۰۰ مترمربع قلع بنا، هشت مورد برداشت‌ کانکس‌های غیرمجاز و هفت مورد پلمب غرفه‌های غیرمجاز انجام شد.

مظفری بیان داشت: امسال تا کنون از ۸۰۰‌ مترمربع زمین ملی در شهر رفع تصرف شده و ۲۰ نفر از نیروهای اجرائیات شهرداری در اجرای طرح مقابله با سد معبر در ایلام مشارکت داشته‌اند.

وی یادآور شد: در روند اجرای مقابله با سد معبر شهر ایلام نیروی انتظامی و دستگاه قضایی با شهرداری همکاری داشتند.

کد خبر /۱۱۴۴۴۷

  • نویسنده : سمیه آذرمهر