راسان خبر ایلام/مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام از تکمیل و بهره برداری از تقاطع غیر همسطح صالح آباد از اربعین ۱۴۰۵خبر داد.
به گزارش راسان خبر؛ جعفر رفیعی در بازدید رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان از تقاطع غیر همسطح صالح آباد اظهار داشت: به دلیل حجم بالای ترافیک محور ایلام- مهران بهخصوص در زمان اربعین و همچنین تردد زائران امام زاده علی صالح(ع) و وجود آرامستان در این منطقه این تقاطع یکی از نقاط پر تردد محسوب میشود.
وی افزود: با توجه به ارتقای محور ایلام- مهران به بزرگراه مشخصات این تقاطع نیز متناسب با محور تعریف و اجرایی شد و هم اکنون عملیات اجرایی احداث این تقاطع با ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال انجام است.
مدیرکل راه و شهرسازی ایلام گفت: برای اجرای این پروژه دو دهانه پل ۲۵ متری احداث شده، مسیر زیر گذر بطول ١/٢کیلومتر زیر بار ترافیک قرار گرفته و عملیات روکش آسفالت رمپهای ورودی و خروجی صالح آباد به پایان رسیده، و عملیات زیر اساس و اساس مسیر روگذر پل که طول آن ۱۳۰۰ متر است، در آخرین مراحل اجرایی است.
رفیعی بیان داشت: عملیات آسفالت مسیر روگذر پل و نصب هندریل این روگذر ظرف چند روز آینده به انجام خواهد رسید و این روگذر به طور کامل تا اربعین به بهره برداری می رسد.
کد خبر /۱۱۵۲۰۲
- نویسنده : سمیه آذرمهر





Wednesday, 23 September , 2026