ایلام-معاون توسعه منابع انسانی استاندار ایلام گفت: به دلیل گرمای هوا، ساعت کاری ادارات ایلام از شنبه تغییر می کند.

به گزارش راسان خبر از ایلام، معروف بسطامی با اعلام این خبراظهار کرد: به منظور صرفه جویی در مصرف برق در ساعات اوج مصرف و تامین برق منازل مسکونی و مراکز تجاری، صنعتی و تولیدی و نیز مدیریت بهینه انرژی، ضمن رعایت ساعت کاری در شرایط کرونا، ساعت کار ادارات و دستگاه‌های دولتی شهرداری‌ها و سایر موسسات عمومی غیر دولتی تمامی شهرستان‌های استان، از شنبه ۱۲ تیرماه، لغایت ۳۱ تیرماه، از ساعت ۶:۳۰ تا ۱۳:۳۰ اعلام می‌شود.

وی افزود: تغییر قابل ملاحظه دمای هوا و کاهش نزولات آسمانی در استان ایلام موجب افزایش ۲۲ درصدی مصرف برق از ابتدای سال تاکنون نسبت به مدت مشابه سال گذشته شده است.

معاون توسعه منابع انسانی استاندار ایلام گفت: این در شرایطی است که کم بارشی نیز موجب کاهش ۳۴ درصدی حجم آب مخازن نیروگاه‌های برق آبی و کاهش ظرفیت تولیدی نیروگاه‌ها شده است.

بسطامی در پایان رعایت الگوی مصرف و صرفه جویی در مصرف انرژی مورد تاکید است.

شناسه خبر/۵۳۷۱۶