ایلام_ در دومین روز از گرامیداشت هفته بهزیستی بصورت ویدیو‌کنفرانس با حضور دکتر قبادی دانا معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور ۱۳۸ واحد به مددجویان استان ایلام واگذار شد.

به گزارش راسان خبر از ایلام، مدیر کل بهزیستی استان ایلام در حاشیه این آیین گفت: این‌واحدهای مسکونی در ۱۲ شهرستان اعم از مناطق شهری و روستایی احداث شده است.

زهرا همتی افزود: برای ساخت این واحدها در مجموع بالغ بر ۱۸ میلیارد ریال هزینه که بصورت کمک بلاعوض و تسهیلات به این مددجویان پرداخت شده است.

وی یادآور شد: این‌ واحدهای مسکونی با مشارکت بنیاد مسکن و مستضعفان تکمیل شده و هزینه انشعاب و صدور پروانه ساخت آنها بصورت رایگان بوده است.

به گزارش راسان خبر؛ در این آیین ۲۰۷۵ واحد مسکونی به افراد دارای معلولیت و مددجویان بهزیستی واگذار شد که از این تعداد ۱۳۸ واحد متعلق به مددجویان استان ایلام است.

این آیین بصورت نمادین در روستای سرطاف شهر ایلام برگزار و واحد مسکونی خانواده دارای دو عضو‌ معلول افتتاح شد.

۲۲لغایت۲۸تیرماه چهل و یکمین سالگرد بزرگداشت تاسیس سازمان بهزیستی با شعار بهزیستی در گام دوم: هوشمند سازی، محله محوری، سلامت اجتماعی در خانواده نامگذاری شده است.

شناسه خبر/۵۴۳۸۶