ایلام_مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ایلام از اتمام عملیات تجهیز، مرمت وساماندهی موزه باستان شناسی واقع در شهرستان دره شهر خبر داد.
به گزارش راسان خبر از ایلام؛ عبدالمالک شنبهزاده با اعلام این خبر اظهار کرد: با اعتبار تخصیص یافته از محل اعتبارات ملی، عملیات تجهیز، مرمت و ساماندهی موزه باستانسی شهرستان دره شهر به پایان رسید.
وی هدف از این اقدام، حفاظت بهتر از موزه باستان شناسی و همچنین حفاظت از اشیای تاریخی بیان کرد و افزود: ویژگی این موزه در آن است که تمامی مجموعه و یا تعدادی زیادی از آن توسط کاوشهای باستان شناسی در مکانهای باستانی از جمله شهر تاریخی سیمره به دست آمده است و برخی از اشیاء هم در نتیجه یافتههای اتفاقی و حفاری های غیر مجاز به دست آمده است نحوه ارائه و نمایش آثار در فضای موزه بر اساس نمایش مستند آثار در داخل ویترین بوده که شامل ویترینهای جمعی عمودی و ویترینهای جمعی افقی است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ایلام ادامه داد: برخی از اشیا نگهداری شده در این موزه مربوط به دوران ساسانی و شهر تاریخی دره شهر و برخی نیز مربوط به سایر شهرستان های استان است که در این موزه نگهداری می شوند.
شناسه خبر/۵۵۹۹۱





Sunday, 14 June , 2026