ابیلام_مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق ایلام با بیان اینکه الگوهای صحیح مصرف در بین فرزندانمان نهادینه شود، گفت: مدیریت مصرف برق، کم مصرف کردن نیست بلکه درست مصرف کردن است.

به گزارش راسان خبر از ایلام؛ هادی شیرخانی با اعلام این خبر اظهار داشت: با پایین آمدن دمای هوا از خاموشی‌ها فاصله خواهیم گرفت اما باید بدانیم برای داشتن شبکه‌ی پایدار و برق مصرفی مورد نیاز می‌بایست مصرف صحیح را با رعایت الگوهای مصرف برای خود و فرزندان تبدیل به یک رفتار درست و همیشگی نمائیم.

وی با بیان اینکه نیاز مصرف استان در دو بخش صنعتی و خانگی ۴۰۰ مگاوات است اما آنچه به عنوان سهمیه روزانه به استان تعلق گرفته تنها ۳۰۰ مگاوات است، افزود: با سرد شدن هوا، احتمال خاموشی‌ها به صفر می‌رسد اما این مبحث نباید منجر به فراموش شدن مدیریت صحیح مصرف از سوی شهروندان گردد بلکه باید با در پیش گرفتن الگوهای درست مصرف حامل‌های انرژی به فرزندانمان درست استفاده کردن را در هر برهه و شرایطی آموزش دهیم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق ایلام با اشاره به اینکه مصرف برق در کشور ما ۳ برابر مصرف جهانی است و این زینبده‌ی فرهنگ غنی ما نیست، افزود: هر گاه فرهنگ یک امر نهادینه شود شاهد آرامش، سلامتی و رفاه بوده‌ایم مثال این امر نوع برخورد مردم با ویروس منحوس کرونا و رعایت پروتکل‌های بهداشتی است که با رعایت الگوهای صحیح می‌توان از بیماری به دور بود و اگر از سوی همه این موارد رعایت نشود شاهد اعمال محدودیت‌ها، مرگ و میر و رنجش مردم خواهیم بود.

وی تصریح کرد: در نیمه‌ی دوم امسال به دنبال نهادینه کردن الگوهای صحیح مصرف با تعویض لامپ‌ها بخصوص از پرمصرف به کم‌مصرف؛ حذف استفاده همزمان از وسایل پرمصرف در ساعات اوج مصرف و خاموش کردن وسایل اداری مانند رایانه و پرینتر و ..‌. در زمان ساعات اداری در صورت عدم نیاز و پس از تعطیلی ادارات می‌تواند به پس‌انداز برق و مصرف بهینه کمک نماید.

شناسه خبر/۵۶۵۹۹