ایلام_امروز دوشنبه به صورت ویدئو کنفرانس؛ نخستین همایش سراسری بانوان فرهنگ بار ترافیک برگزار شد.

به گزارش خبرنگار راسان خبر از ایلام؛ با حضور مسوولان پلیس راهور استان ایلام، شیرخانی مدیرکل امور بانوان استانداری، اصحاب رسانه و جمعی از بانوان فرهنگ یار ترافیک نخستین همایش سراسری بانوان فرهنگ بار ترافیک به صورت ویدئو کنفرانس در سالن همایشات الغدیر نیروی‌انتظامی ایلام برگزار شد.

رییس پلیس راهور استان ایلام در این آیین گفت: با هدف اموزش و باز آموزی قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی در بین بانوان این همایش برای نخستین بار در سراسر کشور برگزار شد.

سرهنگ ابوالفضل کهزادی با اشاره به اهمیت اجرای این طرح، افزود: بانوان می توانند در نقش مادر و همسر به عنوان مهمترین رکن تربیتی در ترغیب و تشویق فرزندان و همسران خود موثر باشد.

وی یادآور شد: یکی از راهبردهای پلیس فرهنگ سازی استفاده از ظرفیت بانوان در فرهنگ سازی و اصلاح رفتارهای ترافیکی است و باید این امر مهم مورد توجه قرار گیرد.

رییس پلیس راهور استان یادآور شد: از ابتدای اجرای این طرح از سال ۹۷ تا کنون بیش از سه هزار نفر از بانوان شاغل در دستگاه های اجرایی استان توسط کارشناسان راهنمایی و رانندگی مورد اموزش قرار گرفته است.

شناسه خبر/۵۷۷۵۷