ایلام_جانشین فرمانده انتظامی استان ایلام گفت: امسال نزدیک به ۱۳۰ درصد کشفیات مواد مخدر در ورودی‌های استان افزایش داشته است.

به گزارش راسان خبر از ایلام به نقل از پایگاه خبری پلیس؛ سرهنگ حسین نجفی با اعلام این خبر اظهار کرد: محورهای مواصلاتی استان ایلام در بحث ورود مواد مخدر به طور کامل رصد و کنترل می‌شود.

وی افزود: امسال نزدیک به ۱۳۰ درصد کشفیات مواد مخدر در ورودی‌های استان افزایش داشته است.

جانشین فرمانده انتظامی استان ایلام بیان کرد: مواد مخدر قبل اینکه به استان برسد و در محلات و نقاط آلوده توزیع شود، نیروی‌های انتظامی استان موفق به کشف و ضبط آنها می‌شوند.

نجفی ادامه داد: نزدیک به ۲۱ توزیع کننده و قاچاقچی که در این زمینه فعال بودند و در بحث ورود مواد مخدر به استان را داشتند، دستگیری شده‌اند.

جانشین فرمانده انتظامی استان ایلام عنوان کرد: همچنین در بحث خرده فروشان مواد مخدر که یکی از دغدغه‌های شهروندان و مردم است، طی سال جاری ۲۸۰ نفر خرده فروش مواد مخدر در استان دستگیر شده است.

وی ادامه داد: این آمار تقریباً ۶۸ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

شناسه خبر/۵۸۱۲۴