ایلام_مدیرکل روابط عمومی استانداری ایلام گفت: اخبار منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر انتصابات جدید در دستگاه های اداری توسط استاندار جدید ایلام صحت ندارد.
به گزارش راسان خبر از ایلام به نقل از روابط عمومی؛ علی نیکوکار اظهار داشت: هرچند انتصاب و جابجایی مدیران در دولت ها طبیعی است اما مطالب منتشر شده توسط تعدادی از رسانه های مجازی شایعه است.
وی افزود: هیچ انتصاب جدیدی در بدنه استانداری و دوایر استان انجام نشده است و تغییر مدیران از طریق رسانه های معتبر و رسمی برای اگاهی عموم مردم منعکس و اطلاع رسانی خواهد شد.
مدیرکل روابط عمومی استانداری ایلام یادآور شد: تغییر مدیریتها با شروع خدمت دولت های جدید طبیعی و بدیهی است که هر دولتی از مدیران همسو و همفکر خود بهره گیری کند اما هر تغییری در دستگاه ها از طریق منابع و رسانه های رسمی اعلام می شود.
کد خبر/۵۹۹۸۳
Saturday, 27 September , 2025