ایلام_رئیس جهاد کشاورزی ایلام از پیش بینی برداشت ۳۴ کیلوگرم زعفران در استان ایلام طی سال جاری خبر داد.
به گزارش راسان خبر از ایلام؛ محمدعلی اقدسی اظهار داشت: تاثیر خشکسالی بر کشاورزی استان ایلام موضوعی است که سالها باعث خسارات زیادی در این حوزه شده است.
وی افزود: در سال زراعی گذشته فقط در بخش محصولات زراعی بالغ بر ۸۵۰ میلیارد تومان خسارت را در سطح مزارع گندم آبی، دیم و کلزا در سطح استان وارد شده است.
رئیس جهاد کشاورزی ایلام گفت: ادامه این روند خشکسالی، کشاورزان استان را برآن داشته تا به سوی کشت محصولات کم آب و کم هزینه روی آورند.
وی ادامه داد: در حال حاضر نزدیک به ۲۹ هکتار مزرعه گل زعفران در استان وجود دارد که عملکرد بسیار مناسبی دارند.
اقدسی با بیان اینکه سال گذشته حدود ۳۱ کیلوگرم زعفران در استان تولید شده، گفت: پیش بینی میشود امسال بیش از ۳۴ کیلوگرم زعفران خالص تولید و روانه بازارهای مصرف شود.
شناسه خبر/۶۰۴۲۱





Wednesday, 23 September , 2026