ایلام_مدیرکل راه و شهرسازی ایلام از سهمیه ابلاغی تولید مسکن ایلام در چهار سال آینده ۳۲۶۰۱ واحد در استان خبر داد.

به گزارش راسان خبر از ایلام؛ عبدالله بهادری عصر یک شنبه در جلسه شورای تأمین مسکن استان که به ریاست استاندار ایلام برگزار شد، اظهار داشت: تاکنون زمین لازم بمیزان ۴٩٣١٣٩٠ متر مربع از
منابع موجود، تغییر کاربری زمین های دولتی، الحاق. زمین های دولتی و از
محل زمین مازاد دستگاهای دولتی مطابق ماده ١٠ جهش تولید مسکن تأمین و یا در دست تأمین أست.

وی افزود: تا کنون ۱۵/۹ هکتار زمین جهت احداث مسکن طرح اقدام ملی سطح استان واگذار شده و مراحل احداث بیش از ۱۴۰۰ واحد مسکونی توسط کارگزاریها طبق تفاهمنامه های مختلف ازجمله ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی( ره)، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و … اجرایی شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی در ادامه خاطر نشان کرد: همچنین تاکنون ٢٢٨٨٨ نفر در ۵ مرحله ثبت نام کرده اند و ۴٨۶٧ نفر تعداد حائز شرایط اولیه و ٣١٠۶ نفر تأیید نهائی شده اند.

وی ادامه داد: تعداد کل پروژه های نهضت ملی در استان تاکنون در
قالب ۶٣ پروژه شروع ویا در حال مناقصه یا در مرحله صدور پروانه می باشند که تاکنون ١٨١۶ متقاضی وجه پرداخت و تعداد ١٧٨٨ نفر بالای ۴٠ میلیون واریز و پروژه به آنها تخصیص داده شده أست.

بهادری اضافه کرد: علاوه بر اقدامات فوق تاکنون تفاهمنامه با سپاه ، بنیاد شهید و بهزیستی با ٨١۶ واحد منعقد شده أست. میزان تسهیلات به هر واحد در ایلام ٣۵٠ میلیون تومان ودر سایر شهرها٣٠٠ میلیون و آورده متقاضی برای هر واحد حدودأ ٣٠٠ تا ٣۵٠ میلیون تومان أست.

وی ادامه داد: با توجه به اقدامات انجام شده خانواده های دارای شرایط لازم نگران نباشند تعداد واحد به اندازه کافی در برنامه دیده شده
زمین تقریبأ رایگان به اندازه کافی وجود دارد.

مدیرکل راه و شهرسازی ایلام گفتدر قانون جهش تولید مسکن برای سال اول اجرای طرح تسهیلات به مبلغ سه هزار و ششصد میلیارد ریال تسهیلات از طریق بانک های عامل در کشور تامین شده و برای سال های بعدی بانک ها موظف شدند ٢٠ در صدد منابع خود را به این امر اختصاص دهند.

استاندار ایلام نیز در این جلسه گفت: شهر مانند بدن یک انسان است و نیاز به تنفس دارد لذا در احداث منازل مسکونی می بایست نگاه ما به معماری صحیح و مبحث زیبایی شناسی باشد.

حسن بهرام نیا افزود در توسعه و ساخت مسکن می بایست بیشتر به بازسازی و نوسازی بافتهای فرسوده توجه گردد و طرح های تشویقی در این زمینه در اختیار مردم قرار گیرد.

وی از دیگر نکات مهم و اساسی در احداث مسکن قانون جهش تولید را توجه به بحث مکانیک خاک و آزمایش مستمر بتن دانست و نظارت دائمی از پروژه ها را خواستار شد.

استاندار ایلام در پایان از تلاش های مدیرکل راه و شهرسازی استان به خاطر پیگیری های فراوان طرح ها و برنامه ها و هم چنین تعامل و همکاری همه دستگاهای مرتبط در جهت تحقق جهش تولید مسکن در استان قدردانی کرد.

شناسه خبر/۶۱۴۴۷