ایلام_رئیس پلیس راه استان با اشاره به اجرای طرح برخورد با خودرو‌های دارای چراغ زنون در استان گفت: ۱۶۴ دستگاه وسیله نقلیه متخلف در ایلام اعمال قانون شده اند.

به گزارش راسان خبر از ایلام؛ سرهنگ ابوالفضل کهزادی با اعلام این خبر اظهار داشت: برخی از رانندگان اقدام به نصب چراغ‌ها و لامپ‌های زنون بر روی خودرو می‌کنند، که این کار غیراستاندارد است و به دید راننده مقابل آسیب می‌زند.
وی افزود: نور قوی و آزاردهنده این چراغ ها، باعث کوری لحظه‌ای رانندگان مقابل شده و دید آن‌ها را مختل می‌کند و در برخی از موارد نیز منجر به وقوع تصادفات بویژه خروج از جاده و واژگونی می‌شود.
رئیس پلیس راه در ادامه گفت: استفاده از چراغ زنون برای خودرو‌ها ممنوع و در صورت مشاهده، پلیس ضمن اعمال قانون با کد جریمه ۲۰۳۶ به مبلغ ۵۲۰ هزار ریال، راننده متخلف موظف به برداشتن این تجهیزات غیر استاندارد از خودرو می‌باشد.
سرهنگ کهزادی یادآور شد: در اجرای طرح برخورد با خودرو‌های دارای چراغ زنون غیر استاندارد که در دی ماه اجرا شد، تعداد ۱۶۴ دستگاه وسیله نقلیه متخلف، اعمال قانون شده است.
کد خبر/۶۲۵۹۵