ایلام_مدیرکل استاندارد استان ایلام گفت: آزمون کمی نازل‌های CNG استان در بهمن ماه سال جاری، با هدف حمایت از حقوق مصرف کننده به مرحله اجرا درآمد.

به گزارش خبرنگار راسان خبر از ایلام؛ مهناز همتی روز یک شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: آزمون کمی نازل‌های CNG استان با هدف حمایت از حقوق مصرف کننده و جلوگیری از تضییع حقوق مصرف کننده، با همکاری شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی استان و شرکت بازرسی مورد تایید سازمان ملی استاندارد ایران انجام پذیرفت.

وی افزود: در فرآیند گردش کار این بازرسی و آزمون‌ها، درصورتی که نازل سوخت بدلیل نقص کمی، اعلام مردودی گردد، حق استفاده و سوخت گیری از نازل تا رفع کامل آن وجود نخواهد داشت و پس از رفع نقص کامل، استفاده از نازل و سوخت گیری بلامانع است.

مدیرکل استاندارد ایلام تصریح کرد: استان ایلام دارای ۲۳ جایگاه عرضه سوخت گاز  CNG است که در طول امسال ۱۷جایگاه از آنها  بازرسی ادواری شده و موفق به دریافت گواهینامه بازرسی ادواری شده‌اند و مابقی جایگاه‌ها نیز در حال فرآیند بازرسی است.

همتی یادآوری کرد: آزمون کمی نازل‌های CNG سالی یک نوبت در کلیه جایگاه‌های سی ان جی استان انجام می‌گیرد.

کد خبر/۶۳۵۳۱