ایلام_معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: جریان جوان دانشجویی به معنای واقعی آینده سازان کشور هستند.
به گزارش خبرنگار راسان خبر از ایلام؛ عبدالحسین کلانتری روز چهارشنبه در نشست با دانشجویان فعال فرهنگی دانشگاه های استان ایلام اظهار داشت: توسعه و پیشرفت کشور در تمامی حوزه ها منوط به فعالیت جریان ها و کانون های دانشجویی بویژه نخبگان مراکز آموزش عالی است.
وی افزود: در میان جریان عظیم دانشجویی که حدود سه میلیون نفر در کشور هستند، بی تردید مسوولیت دانشجویان نخبه ، تشکل ها و کانون های فرهنگی بی بدیل است.
معاون وزیر علوم تاکید کرد: تشکل ها، انجمن های علمی، کانون های فرهنگی و هنری دانشجویی، در واقع گروه های اجتماعی هستند که کار گروهی را تجربه و در این راستا تلاش می کنند که کشور را در ریل توسعه قرار دهند.
وی بیان داشت: خواه یا ناخواه همواره مشکلات و مسایلی در مسیر فعالیت های دانشجوان فرهنگی هیات ها وجود دارد اما در نهایت برنده تمامی مناظرات و مباحث، فعالان فرهنگی و اجتماعی هستند.
کلانتری ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب توجه به جوانان را مورد تاکید قرار داده و ایشان این قشر از جامعه را میانداران اصلی آینده خطاب می کنند.
وی گفت: معتقدم تغییر و تحول در جامعه به واسطه جوانان رخ خواهد داد و تحول و پویایی هر جامعه به دست این جوانان است.
معاون وزیر علوم افزود: در جریان از سرگیری آموزش حضوری تشکل های فرهنگی نقش اصلی را ایفا خواهند کرد که به نظر می رسد در سال آینده وارد فصل جدیدی از آموزش شده و پویایی و نشاط دوباره به دانشگاه ها باز می گردد.
کد خبر/۶۳۶۶۳




Wednesday, 23 September , 2026