ایلام_معاون وزیر کشور با بیان اینکه مهران کانون اصلی موضوع اربعین است گفت: به سبب برگزار نشدن اربعین طی دو سال گذشته در حال حاضر مهران امادگی حضور چند صد هزار زائر را ندارد و باید این امادگی کسب شود.

به گزارش راسان خبر از ایلام؛ سیدمجید میراحمدی روز دوشنبه در نشست ستاد ویژه اربعین استان ایلام اظهار داشت: مهران کانون اصلی اربعین در کشور است و باید تمامی تمهیدات لازم برای کنگره اربعین در این استان اتخاذ شود.

وی افزود: مسوولان استانی در راستای برگزاری اربعین ۱۴٠۱ با برنامه ریزی متفاوتی نسبت به گذشته امادگی داشته باشند.

معاون و زیر کشور گفت: با توجه به گرمی هوا، در اربعین سال ۱۴٠۱ مهمترین موضوعی است که باید مورد توجه مسوولان قرار گیرد تا سهولت در تردد زائران است.

وی ادامه داد: اقدامات انجام شده در مهران به عنوان کانون اصلی موضوع اربعین مورد توجه مسوولان ارشد قرار گرفته و اعتبارات لازم تخصیص خواهد یافت.

میراحمدی افزود: خضور استان ها در کنگره بزرگ اربعین نشانه عزم و اراده برای تحقق باشکوه است. هر مسلمان و غیر مسلمانی با شنیدن نام امام حسین(ع) شیفته خدمتگزاری می شود.

معاون وزیر کشور و رییس ستاد اربعین مرکزی کشور ادامه داد: برای کنگره اربعین ۱۴۰۱ نیروی انتظامی با ظرفیت ملی خود وارد شهرستان مهران می شود تا بتوانیم شاهد نظم و امنیت در این شهرستان باشیم.

رییس ستاد مرکزی اربعین گفت: احتمال لغو روادید برای سفر زمینی به عراق در نیمه شعبان وجود دارد که در این صورت باید تمهیدات لازم اتخاذ شود و اگر روادید برداشته شد، به مردم اطلاع رسانی خواهد شد.

معاون سیاسی امنیتی وزیر کشور و رییس ستاد مرکزی اربعین امروز دوشنبه وارد ایلام شد.

بازدید از چندین پروژه زیرساختی مسیرهای منتهی به پایانه مرزی مهران، حضور در پایانه و شرکت در نشست ویژه اربعین از جمله برنامه های سفر وی به ایلام بود.

کد خبر/۶۴۱۷۹