ایلام_رئیس سازمان صمت ایلام گفت: نظارت بر بازار و کنترل قیمت ها بصورت روزانه تا پایان فروردین سال آینده ادامه دارد.

به گزارش راسان خبر از ایلام؛ رضا محمدرحیمی اظهار داشت: در سطح بازار استان بازدید‌های میدانی صورت گرفته و اهتمام ویژه ای بر رصد وضعیت قیمت‌ها وجود دارد.

وی تاکید کرد: با متخلفین برخورد قانونی می شود تا کالا‌ها به نحوی مطلوب به دست مصرف کننده برسد.

رئیس سازمان صمت ایلام با بیان اینکه مبنی بر نظارت بر بازار و کنترل قیمت ها بصورت روزانه تا پایان فروردین سال آینده خاطرنشان کرد: هم اکنون طرح ویژه نظارت بر بازار عید تا پایان ایام نوروزی در حال اجراست و در ادامه طرح نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان نیز با حضور فعال بازرسان نظارت بر بازار در دو شیفت انجام می شود.

 محمدرحیمی در پایان از شهروندان ایلام خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف اقتصادی اعم از گرانفروشی، عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور، احتکار، تقلب و … مراتب را به سامانه تلفنی واینترنتی ۱۲۴ اعلام نمایند.

کد خبر/۶۴۵۶۷