ایلام_فرمانده انتظامی استان ایلام از فعالیت شبانه روزی ۳۵۰ واحد گشتی پلیس طی ایام نوروز در ایلام خبر داد.

به گزارش راسان خبر از ایلام؛ سردار دلاور القاصی مهر با اعلام این خبر اظهار کرد: پلیس استان با تلاش مضاعف در تعطیلات نوروز پیش رو با ۳۵۰ واحد گشتی در سطح استان به صورت شبانه روزی در خدمت هم استانی‌های عزیز است.

وی افزود: علاوه بر گشت‌های مورد اشاره ،۱۲ ایستگاه در سطح استان نیز مستقر هستند که کار برقراری نظم و امنیت و راهنمایی مسافران نوروزی را بر عهده خواهند داشت.

فرمانده انتظامی ایلام گفت: خط قرمز پلیس در سال ۱۴۰۱ سرعت، سبقت غیرمجاز، استفاده از شانه خاکی جاده‌ها و حرکات مارپیچ است که در صورت مشاهده، خودروی متخلف، ۷۲ ساعت توقیف می‌شود.

سردار القاصی مهر عنوان کرد: هرگونه جابجایی اسباب و اثاثیه در ایام نوروز بایستی با هماهنگی پلیس صورت گیرد و شهروندان با برقراری تماس با سامانه پلیسی ۱۱۰ پس از تنظیم صورتجلسه، به کلانتری محل مراجعه و مجوز تردد اخذ کنند چرا که در صورت عدم مجوز تردد، خودرو توقیف و تا تعیین تکلیف روانه پارکینگ می‌شود.

کد خبر/۶۴۷۱۲