ایلام_فرماندار ایلام گفت: برای اسکان میهمان نوروزی تعداد ۵ مدرسه در شهرستان ایلام تجهیز شده و مسافرین می توانند با مراجعه به آموزش و‌پرورش جهت اسکان اقدام کنند.

عبدالصاحب نادری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار راسان خبر در ایلام؛ اظهار داشت: تمهیدات لازم جهت استقبال از میهمانان نوروزی با توجه به برگزاری جلسات مکرر با حضور اعضا ستاد سفر اندیشیده شده دستورات و نکات لازم صادر شده است.

وی افزود: برای اسکان میهمان نوروزی تعداد ۵ مدرسه تجهیز شده و مسافرین می توانند با مراجعه به آموزش و‌پرورش شهرستان جهت اسکان اقدام کنند.

فرماندار ایلام گفت: گشت های مکرر تیم های بازرسی از بازار ایلام به منظور نظارت بر توزیع اقلام و کنترل قیمت ها حضور فعال دارند.

وی ادامه داد: در ورودی‌های شهر ایلام نیز ایستگاه استقبال از مسافران جهت خدماترسانی راه اندازی شده است.

نادری افزود: همچنین در این ایام در نقاط مختلف شهر میوه تنظیم بازار عرضه می شود تا مردم با  قیمت مناسب میوه شب عید را خریدای کنند.

وی تاکید کرد: بهترین راه خودمراقبتی، گسترش واکسیناسیون و رعایت فاصله گذاری‌های اجتماعی در مهمانی‌ها و تجمعات و رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی است که از مردم خواهش می‌کنیم در این ایام این موضوعات را رعایت کنند.

کد خبر/۶۴۸۲۵