ایلام_ مدیرکل راه و شهرسازی ایلام گفت: مسیر ارتباطی شهرستان دهلران به اندیمشک در استان خوزستان به بزرگراه تبدیل می شود.
به گزارش راسان خبر از ایلام؛ عبدالله بهادری روز یکشنبه در بازدید از مسیر دهلران به اندیمشک اظهار داشت: این پروژه به طول ۱۲۰ کیلومتر است که ۹۵ کیلومتر آن در حوزه استحفاظی استان قرار دارد.
وی افزود: قطعه اول آن به طول ۱۲ کیلومتر در مرحله تکمیل شدن و قطعه دوم به طول ۱۸ کیلومتر در حال برآورد مجدد و انجام مناقصه است، عملیات اجرایی قطعه سوم به طول ۲۸ کیلومتر آغاز شده و قطع چهارم نیز در مرحله فراخوان مناقصه از طرف شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور با برآورد اولیه ۵۰۰ میلیارد تومان است.
مدیرکل راه و شهرسازی ایلام تاکید کرد: امسال برای اجرای قطعات بزرگراه دهلران ۷۰۰ میلیارد تومان قرارداد در این مسیر منعقد شده است و با انعقاد قرادادهای جدید به بیش از ۱۲۰۰ میلیارد تومان در سال جاری خواهد رسید
وی ادامه داد: با تبدیل این محور به بزرگراه مسیر توسعه شهرستان دهلران بیش از پیش هموار خواهد شد.
بهادری یادآور شد: حذف نقاط پرحادثه و پیچ های غیر استاندارد و چهار خطه شدن منطقه نصریان محور مهران – دهلران نیز با جدیت در حال اجراست.
مدیرکل راه و شهرسازی ایلام یادآور شد: مطالعه و برنامه ریزی برای چهار خطه شدن کل مسیر مهران تا دهلران صورت گرفته و با اولویت بندی و بر حسب اعتبارات در نظر گرفته شده این مسیر در قطعات تعریف شده در نهایت چهار خطه خواهد شد.
وی اظهار داشت: حذف پیچ های پر حادثه و تبدیل چهار کیلومتر محور مذکور در منطقه نصریان با توجه به موقعیت این نقطه از محور از اولویت های راه و شهرسازی استان بود که با اعتباری نزدیک به ۱۶۰ میلیارد تومان به تازگی آغاز شد.
بهادری بیان کرد: این نقطه سخت ترین نقطه محور مهران – دهلران به جهت عملیات راه سازی است چرا که حجم سنگین عملیات کوه بری و ترانشه برداری را داشته اما با توجه به توان فنی و ماشین آلات پیمانکار انتظار می رود در موعد مقرر شاهد اتمام این قطعه از مسیر باشیم.
مدیرکل راه و شهرسازی ایلام تاکید کرد: در صورت تأمین اعتبار قطعات دیگری از محور مهران – دهلران بطور قطع برای تبدیل به بزرگراه به پیمان خواهد رفت.
کد خبر/۷۰۴۰۲





Wednesday, 23 September , 2026