ایلام_مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ایلام از کسب رتبه نخست این ادارهکل در پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ در کشور خبر داد.
به گزارش راسان خبر از ایلام؛ فرزاد شریفی اظهار کرد: این ادارهکل در پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ به صنعتگران صنایعدستی توسط صندوق کارآفرینی امید در کشور رتبه نخست را کسب کرد.
وی افزود: این تسهیلات در رشتههای مختلف صنایعدستی و تکمیل زنجیره تولید به فعالان این حوزه استان پرداخت شده است.
مدیرکل میراث ایلام در ادامه ضمن تقدیر و قدردانی از زحمات مدیرعامل صندق کارآفرینی امید استان در راستای همکاری در پرداخت این تسهیلات، گفت: در سال ۱۴۰۱ استان ایلام موفق شده در روند اعطای تسهیلات تبصره ۱۸ با ارائه تسهیلات به ۴۵ فعال حوزه صنایعدستی به مبلغ ۱۳۹ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال با میزان پرداختی اعتبار استانی ۱۰۱ درصد ، رتبه نخست کشور را در این زمینه کسب کند.
کد خبر/۷۰۶۷۲
Wednesday, 5 February , 2025