ایلام_مدیرکل دفتر نظارت بر بهرهبرداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور از راه اندازی شبکه جمعآوری فاضلاب مسیرهای اصلی در پایانه مرزی مهران خبر داد.
به گزارش راسان خبر از ایلام؛ علیرضا طباطبایی در بازدید از پروژه ساماندهی به پساب تولیدی از موکب ها و سرویس های بهداشتی مسیر اربعین حسینی در پایانه مرزی مهران بازدید کرد.
وی در این بازدید ضمن ابراز رضایت از اقدامات انجام گرفته، افزود: با توجه به سیاست و حساسیت مدیریت پساب جهت جلوگیری از اثرات ثانویه، شرکت آب و فاضلاب استان ایلام تاکنون اقدام به احداث شبکه جمعآوری فاضلاب مسیرهای اصلی در پایانه مرزی مهران به طول چهار کیلومتر نموده است.
مدیرکل دفتر نظارت بر بهرهبرداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: تلاش می شود تا قبل از فرا رسیدن اربعین، با برنامهریزی انجام گرفته و استفاده از تمام ظرفیتها و همچنین استفاده از امکانات سایر شرکتهای سراسر کشور بتوانیم خط رفت و برگشت این پروژه را به بهرهبرداری برسانیم.
وی ادامه داد: پس از جمعآوری پساب در پایانه مرزی، ابتدا در محل سپتیک جمع و پس از مدت زمان کوتاهی با یک فرایند پیش تصفیه به محل تصفیه خانه فاضلاب شهر مهران جهت انجام فرایند تصفیه متداول انتقال داده می شود.
مدیرعامل آبفای استان ایلام نیز در این بازدید ضمن ارائه گزارشی از مجموعه اقدامات و فعالیتهای صورت پذیرفته در جهت ایجاد رفاه برای عاشقان اباعبدالله(ع) از بسیج تمام امکانات شرکت آبفای استان و استانهای معین در همین راستا خبر داد.
کد خبر/۷۱۴۹۶
Saturday, 27 September , 2025